”Trivsel – Tryghed – Transport” og Tillid

Liste T er gået til valg på:

  • Trivsel – vi vil have Danmarks bedste folkeskoler tilbage
  • Tryghed – vi vil have Danmarks bedste ældrepleje og genskabe respekten for Ældrerådet
  • Transport – vi vil have en fleksibel og effektiv busforbindelse til Metroen i lufthavnen – nu!

 

Men det allervigtigste er, at du som borger har tillid til, at der sker noget, hvis du stemmer på Liste T. På skoleområdet, ældreområdet og på trafikområdet. Og på alle de andre områder, alle ved også er Liste T’s hjertesager. Udvikling af havnen som din og min havn, glæden ved vores fantastiske natur- og kulturmiljøer, sikring af bæredygtig udvikling m.m.

Efter min mening kan dette kommunalvalg koges ned til netop ordet ”tillid”. Hvem har du tillid til kan finde pengene og vil gennemføre de forandringer, der kræves for, at skolerne kan komme tilbage på sporet; for at respekten og tilliden kommer tilbage i skolevæsen, i ældreplejen, i behandlingen af handicappede; på kort sigt at etablere en relevant løsning på busproblemerne; for at sikre, at forvaltningen straks overholder Ankestyrelsens beslutninger; for at sikre, at forvaltningen svarer borgerne, når de henvender sig osv. osv.

Det vigtigste og dyreste at rette op på i den kommende kommunalbestyrelsesperiode er tillid og respekt mellem forvaltning, ledelse, medarbejdere og borgere. Tænk hvis hele kommunens skoleforkæmper Annette Nyvang fik en aktiv rolle som formand for et skoleudvalg? Det ville helt sikkert give processen et hurtigt løft i den rigtige retning. Tænk hvis Ebbe Kyrø fik politisk ansvar for udvikling af havnen – det ville sætte skub i en udvikling, der omfatter Unesco, erhvervshavn, kulturhavn m.m.

Liste T stiller op med 19 meget kvalificerede kandidater – heraf 11 kvinder og 8 mænd. Vi stiller tillige op med en række yngre kandidater, der vil kæmpe for, at vi får forandringer for de unge og ikke mindst for forældre med børn i institutioner og skoler. Gå på opdagelse på Liste T’s nye hjemmeside www.t-dragoer.dk og find den kandidat du synes bedst om.

Ved sidste valg stemte over 10 % af borgerne i Dragør Kommune på mig personligt og det er jeg fortsat ydmyg overfor og stolt af. Jeg synes, at Liste T på alle områder har været rigtig flittige og kæmpet for kvalitet og i særdeleshed for borgernes rettigheder og gennemsigtighed. Derfor håber jeg, at du vil vise os tillid og stemme på en af Liste T’s mange dygtige kandidater.


Med venlig hilsen
Peter Læssøe
Borgmesterkandidat for Liste T