Replik til Kim Dupont (Venstre)

Kære Kim Dupont

Det er beskæmmende, at du så useriøst kaster dig ud i at kritisere to medlemmer af kommunalbestyrelsen, som  i løbet af valgperioden er kommet til den erkendelse, at der skal samarbejdes politisk og på tværs af partiskel for at sikre Dragørs fremtid.

Jens Passarge har således arbejdet ihærdigt på at få en bedre busforbindelse til Dragør, men løb ind i så meget modstand i Venstre, at han til sidst gav op. Bedre busforbindelse er udelukkende en del af Vs skåltaler i denne periode og ikke i virkeligheden. Hans afsked med Venstre bundede tillige i dybe uoverensstemmelser, hvor du selv var en stor del af problemet.

Han blev smidt ud af Nye Borgerlige, fordi han formastede sig til at stemme ja til en bevilling på 10.000 kr. til køb af en trailer til Venligboerne for at støtte det arbejde, en stor gruppe Dragør borgere frivilligt gør for at hjælpe vores flygtninge. Så småtskåren er Jens Passarge nemlig ikke, og vi ser det som et hæderstegn, at han blev smidt ud.

Din kritik af Svend Mathiasen er lige så urimelig. Svend Mathiasen engagerer sig dybt i alle de spørgsmål, der behandles i kommunalbestyrelsen og er traditionelt et af de allerbedst forberedte medlemmer. Han har for længst lagt tanken om en sammenlægning med Tårnby i mølposen, længe før han blev medlem af liste Ts gruppe – og vi kan konstatere, at han i sin ageren og stemmeafgivning i kommunalbestyrelsen kerer sig mere end de fleste om Dragør Kommune.

Liste T er åben for alle borgere i Dragør Kommune, som kan tilslutte sig vores valgprogram. Vi har siden starten for 54 år siden haft medlemmer fra alle dele af det politiske spektrum. Det er vores styrke og vores særkende. Og det er ikke svært – for vores fokus er alene på Dragør og ikke på landspolitiske hensyn.

Med venlig hilsen
Kristine Bak (formand) og bestyrelsen for Liste T