Borgmesteren politianmelder politisk modstander

I sidste uge havde økonomiudvalget 2. behandling af budgettet for 2018-2021. Det ultra korte møde blev afholdt på den baggrund, at flertallet ACOV allerede inden mødet havde indgået og offentliggjort deres eget budgetforlig for de kommende år. Jeg bad om at få en uddybende forklaring på et par poster i budgetforliget, især at det anføres, at der er tilført nye midler til ældreområdet, når fakta er, at der er sparet ca. 1,35 mio. kr. på ’varme hænder’ (medarbejdertimer). Jeg finder det uærligt, at ACOV misinformerer borgerne, specielt når det rammer de ældre.

Jeg kan ikke citere borgmesterens svar, da udvalgsmøder er lukkede. Men jeg var ikke var enig i svaret, men vred og skuffet over, at ACOV vil beskære bemandingen på ældreområdet. Efter mødet prikkede jeg derfor borgmesteren på skulderen og gav min mening til kende om troværdighedsniveauet i hans og ACOV’s udlægning af teksten i budgetforliget. Jeg forsikrede borgmesteren om, at min holdning naturligvis ville komme til borgernes kendskab.

Politianmeldelse

Til information har borgmesteren meddelt, at han opfattede mit prik på skulderen som en trussel, og at han derfor vil politianmelde mig.

Med venlig hilsen
Svend Mathiasen