Oplysningspligt i forbindelse med EU’s nye Persondataforordning af 25. maj 2018

Liste T i Dragør har en offentlig Facebook-side, som bruges til at informere offentligheden om væsentlige politiske initiativer og holdninger fra Liste T. Det er muligt for alle at kommentere på opslagene, men kun Liste T’s administratorer kan lægge nye emner og tråde op.


Liste T i Dragør er jf. Persondataforordningen forpligtiget til at oplyse, hvilke persondataoplysninger vi gemmer om vores brugere, og hvad vi bruger dem til.


Statistik
Liste T er i stand til at se kvantitative data om vores brugere, dvs. hvor mange der har set og liket et opslag. Data herfra er offentligt personhenførbare, da afsenderen automatisk lægger sit foto og navn ved opslaget. Tagging fra Liste T’s hjemmeside er slået fra.


Indsigtsret
Som bruger har du ret til indsigt i, hvilke data Liste T gemmer om dig, og hvad vi bruger dem til. Vi gemmer ingen personhenførbare oplysninger bortset fra dem, du selv kan se på siden. Du er dog altid velkommen til at kontakte foreningens formand: kristinebak19@gmail.com

Sletning af data
Som udgangspunkt bliver dine kommentarer liggende på Liste T’s Facebook-side til du selv sletter dem. Administratoren for Liste T’s Facebookside kan i særlige tilfælde fjerne kommentarer.


Godkendelse af håndtering af data
Ved fortsat at være bruger eller oprette sig som bruger på Liste T’s Facebook-side godkender du/I vilkårene for håndtering af data.
Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning på www.datatilsynet.dk.


Venlig hilsen


Liste T, Tværpolitisk Forening i Dragør