Kære vælger

Vi arbejder for dig og for Dragør Kommune

I Liste T arbejder vi udelukkende for Dragør Kommunes interesser. Vi vil have Danmarks bedste folkeskoler tilbage igen; vi vil genskabe værdighed i ældreplejen og respekten for Ældrerådet; vi vil have en effektiv busforbindelse til Metroen – og vi kæmper for borgernes inddragelse og åbenhed i beslutningerne.

Liste T har været med i konstituering med A, O og V siden foråret 2020. Her har vi fået fine aftryk på den førte politik. Hvis vi skal længere i næste periode, får vi brug for din stemme. Det er det lokale engagement, der binder os sammen i Liste T og ikke partipolitiske interesser og ideologier. Vi har kun Dragørs ve og vel for øje og kan med stolthed sige, at mangfoldigheden er stor, men at vi alle står bag vores gennemarbejdede valgprogram på 56 sider.

På disse sider vil vores 15 kandidater til kommunalvalget fortælle, hvad de brænder for at føre ud i livet.  Gå på opdagelse blandt de engagerede mennesker, der ønsker at arbejde 100 procent for Dragør, og stem personligt på den kandidat, som bedst repræsenterer dine synspunkter.

Peter Læssøe
Borgmesterkandidat, Liste T

3 skarpe om Liste Ts DNA
• Vi arbejder kun for Dragør
• Åbenhed i beslutningerne og inddragelse af borgerne
• Borgerne skal have den bedst mulige kvalitet for pengene

Læs mere om Liste T’s kandidater her, eller læs vores valgprogram her.